Pamela Kribbe channelt Jeshua

'Je Zielspad herkennen'

 

 

 

Pamela Kribbe uit Nederland is bekend om haar channelings van Jeshua en Maria Magdalena.

 

Op zaterdag 29 juni zal Pamela Kribbe tesamen met haar echtgenoot Gerrit een workshop en boodschap van Jeshua brengen en channelen met als titel Je Zielspad Herkennen:

 

Ieder mens draagt diepe verlangens in zich mee, verlangens die de taal van zijn of haar ziel spreken. Jouw zielspad maakt zich kenbaar via je gevoelens, die aangeven wat jou vreugde en inspiratie brengt. 

 

Hoe komt het dan dat diepgevoelde wensen, zoals het verlangen naar zinvol werk of een gelukkige liefdesrelatie, lang onvervuld kunnen blijven of zelfs niet uit lijken te komen? 

 

In deze gechannelde lezing wordt ingegaan op de vraag hoe de ziel te werk gaat in het uitstippelen van een levenspad en hoe jij dat als aardse mens kunt gaan begrijpen en volgen. 

 

Wat is het doel van lijden en tegenslagen? Zijn die voorbestemd of in ieder geval betekenisvol op je zielspad? Hoe kom je in overeenstemming met je zielspad zodat je voelt dat je je wensen vervult en doet waarvoor je hier gekomen bent?

 

Aan het eind van de lezing, is er gelegenheid om aan de gechannelde Jeshua vragen te stellen.

 

Pamela Kribbe heeft prachtige gechannelde boeken geschreven zoals "Gesprekken met Jeshua" (prachtige boodschappen over de beweging van het Ego- naar het Hartsbewustzijn) en "De Verboden Vrouw Spreekt" (channeling van Maria Magdalena over de balans tussen het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke). Beide boeken beschouwen we als echte referentie-werken in de nieuwe spiritualiteit.

 

Je kent Pamela Kribbe misschien ook van haar andere boeken als "Bezield leven", "Contact met gidsen - Wenken van Jeshua", "Ode aan de Aarde, Ode aan Jou", en "Nacht van de Ziel".

 

Voor meer informatie over het werk van Gerrit en Pamela, zie hun websites:

www.pamela-kribbe.nl en www.gerrit-gielen.nl

 

 

 

Tijdstip:

 

Zaterdag 29 juni van 14u tot 16u30

 

 

Plaats:

Provinciaal Vormingscentrum van Oostmalle, Smekenstraat 61 te Oostmalle.

Je vindt hier info over de bereikbaarheid van het Provinciaal Centrum.

 

Prijs:

 

30  euro vooraf te betalen op rekening van de Oneness VZW : BE15 7310 1251 8530
Je ontvangt 5 euro korting bij aankoop van een boek van Pamela Kribbe.

 


 

 

Reserveren via email naar spiritueelwe@gmail.com

 

 

 

 

 

Hang

 

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever