Workshop en Rituelen met de Kogi en Kiesha Crowther

14 en 20 mei

 

 

 

Op 14 en 20 mei zullen afgevaardigden van de Kogi Indianen uit het verre Colombië naar België komen om hun wijsheid met ons te delen.

 

De Kogi zijn een van de weinige overgebleven indianenvolkeren die nooit werden veroverd (ook niet door de Spanjaarden) en wiens wijsheid onaangetast is gebleven na eeuwenlange mondelinge overlevering.

Men beweert zelfs dat hun mondelinge overlevering helemaal teruggaat naar de Maya's en zelfs Atlantis.

 

De Kogi beschouwen zichzelf als de 'Hoeders van het evenwicht op Aarde'. Ze wonen in het hooggebergte 'Sierra Nevada de Santa Marta' dat volgens hun cultuur het Hart van Moeder Aarde vormt.

 

Als je naar deze luchtfoto kijkt van de Sierra Nevada, dan kan je ze geen ongelijk geven.

 

 

 

 

De BBC wijdde aan hen een eerste uitzonderlijke documentaire in 1992 met als titel 'From the Heart of the World - The Elder brother's warning'.

 

 

De Kogi waarschuwden toen hun "jongere broeder" (de moderne mens) dat zijn moderne levenswijze vernietigend is voor Moeder Aarde, en dat dit niet kan blijven duren.

 

Meer dan 20 jaar later beseffen de Kogi dat er nog niet veel is veranderd, en dat hun "jongere broeder" de boodschap nog niet begrepen heeft. Ze doen opnieuw een noodoproep aan de BBC: de Kogi denken dat ze het nog niet goed hadden uitgelegd en doen een nieuwe poging om hun jongere broeder uit te leggen hoe alles in de natuur met elkaar verbonden is en dat elke interventie in de natuur een impact heeft. Deze film heet 'Aluna'.

 

De Kogi hebben echter ook gezien dat er wereldwijd kleine lichthaarden zijn ontstaan van mensen die ontwaken ....

 

Het is heel uitzonderlijk dat de Kogi naar België komen om hun sjamanen-wijsheid en hun innige verbondenheid met Moeder Aarde met ons te delen.

 

We danken hun bezoek aan Laetitia Tilliet en haar man Carlos Sanchez die 3 jaar met hen samenwoonde in Colombië en die nu in België woont. Laetitia is een prachtige mooie ziel die Moeder Aarde in haar hart draagt.

 

Bovendien zal ook Kiesha Crowther - Little Grandmother deelnemen aan de workshop en rituelen voor Moeder Aarde. Kiesha is een wereldberoemde wisdom keeper die intussen misschien wel miljoenen mensen heeft geraakt en wakker gemaakt met haar boodschappen van liefde voor elkaar en Moeder Aarde. Zij is als geen ander begaan met Moeder Aarde en innig verbonden met de Indianenvolkeren. Dat zij hierbij aanwezig zal zijn, is een wondervolle ondersteuning van het universum.

 

 

Tijdstippen:

 

- zaterdag 14 mei van 9u30 tot 12u30 in het Cultureel Centrum De Mozaïek in Kortessem (Kerkplein 14, 3720 Kortessem): workshop, lezing, meditatie, rituelen met de Kogi

 

 

- zaterdag 14 mei van 14u tot 17u: wandeling samen met de Kogi, meditaties en rituelen voor Moeder Aarde. Exacte locatie zal op een later tijdstip worden meegedeeld, maar voorzie kledij en schoenen om in de natuur te wandelen. De plek waar we zullen afspreken ligt in Belgisch Limburg.

 

- vrijdagavond 20 mei van 19u tot 22u: lezing, meditatie, workshop met de Kogi. We zullen ook naar buiten gaan voor een ritueel in de (bijna) volle maan. Voorzie aangepaste kledij. Deze lezing gaat door in het Provinciaal Centrum van Oostmalle, Smekenstraat 61.

 

 

Plaats:

- Zaterdagochtend 14 mei: Cultureel Centrum Mozaïek, Kerkplein 14, 3720 Kortessem

- Zaterdagnamiddag 14 mei: ergens in de natuur in Belgisch Limburg. De plek wordt enkele dagen op voorhand meegedeeld aan de ingeschrevenen

- Vrijdagavond 20 mei: Provinciaal Vormingscentrum van Oostmalle, Smekenstraat 61 te Oostmalle.

Je vindt hier info over de bereikbaarheid van het Provinciaal Centrum.

 

Prijs:

 

50  euro per dagdeel vooraf te betalen op rekening van de Oneness VZW :

 

IBAN code: BE15 7310 1251 8530

 

BIC of SWIFT code: KREDBEBB

 

Bank naam en adres: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussels

 

 

Als je inschrijft voor de volledige dag op 14 mei, dan betaal je 95 euro.

Als je voor beide data inschrijft (14 en 20 mei) dan betaal je 140 euro.

 

Mensen met een (zeer) laag inkomen die toch graag willen deelnemen, kunnen ons aanschrijven voor een tegemoetkoming.

 

 

 

 

Reserveren via email naar spiritueelwe@gmail.com

 

 

 

 

 

Hang

 

 

beeld en inhoud © www.Oneness.be
webdesign: DroomWever